Krytyczna ocena parametrów nośności podłoża przy dobieraniu geotekstyliów = Critically degree parameters load capacity of subsoil in classification geotextile - Chrzan, Tadeusz (Zielona Góra: Oficyna Wydawnicza Uniwersytetu Zielonogórskiego)
The paper presents one of the methods determination of load capacity of subsoil when we classification geotextile.
Keywords: Uniwersytet Zielonogórski; Wyższa Szkoła Inżynierska (Zielona Góra); środowisko; inżynieria środowiska; Politechnika Zielonogórska