Biblioteka [2] : XIII Otwarty Międzynarodowy Konkurs na Rysunek Satyryczny / Jan Tomaschoff - Tomaschoff, Jan
1 rys. : flamaster, akwarela ; 21 x 30 cm
Keywords: Zielona Góra; Rysunek satyryczny; Bibliotekarstwo; Biblioteki; Sztuka; Humor rysunkowy; Konkursy i festiwale artystyczne; Satyra; Otwarty Międzynarodowy Konkurs na Rysunek Satyryczny "Biblioteka" (13; 2011; Zielona Góra)