Dobór materiału przewodów do budowy instalacji wewnętrznych - Nowak, Teresa Lidia (Zielona Góra: Oficyna Wydawnicza Uniwersytetu Zielonogórskiego)
The comparative analysis of pipes of different systems for cold and warm water supply are shown in this work.
Keywords: Uniwersytet Zielonogórski; Wyższa Szkoła Inżynierska (Zielona Góra); środowisko; inżynieria środowiska; Politechnika Zielonogórska